RSS Feed

Random babybabling fra min splitter nye datamaskin!

Fire dager igjen. Hadde det bare vært fire dager igjen til lillegutt kommer så hadde det vært greit. Det som er kjipt er at det kan jo fortsatt være jeg må vente i over to uker! Søvn er noe jeg har glemt hva er, våkner hver halvtime av vonde hofter, og da hjelper det ikke å snu seg altså. Så er jeg heldig sover jeg 6 timer hver natt, noe som er overkommelig, men da er det snakk om 6 timer fra midnatt til 12 om dagen. Også varier energinivået mitt veldig. Enten sitter jeg og puster som en gris uten at jeg har gjort noe for å bli andpusten, eller så er jeg i full gang med baking eller vasking. Helt sant! Skjønner ikke hva som skjer, JEG baker! JEG vasker? Håper akkurat den biten blir med over etter graviditeten ;)

Vi gleder oss sånn, både Scott og jeg! Nå har det jo seg slik at Scott har vært veldig mye på jobb, siden jeg ikke har hatt mulighet til å jobbe eller har rettigheter på noen annen form for støtte, så tror det tok litt tid før han virkelig VIRKELIG skjønte at han skal bli pappa, men nå har det kicket inn for fult, og her om dagen kom han hjem med en hel pose full med ting, tang og utstyr han hadde kjøpt ;) Blant annet en slik babybok der man fyller inn sider med info og bilder. Den var superkul, vi har allerede startet å fylle inn et par sider. Morsomt :) Babysenga er klar den og, med god norsk dyne (her er babydyner veldig fy fy, de skal vist kun bruke tepper og baby soveposer) og 3 søte bamser oppi. Den første bamsen var det jeg som plukket ut, en brun bamsebamse med lyseblå pyjamas, nummer to, en helt lyseblå bamse, fikk vi av bestemora til Scott. Den tredje har vi leita lenge etter. Vi ville finne en søt ulvebamse, men har ikke funnet den perfekte verken online eller i butikken. Forrige uke da vi var på sykehuset for å besøke et vennepar av oss, som nettopp har blitt foreldre til en liten gutt, fant vi derimot den heeelt perfekte ulven i gaveshoppen! Det vil si, sånn egentlig er det en australsk hunderase, men det ligner veldig på en ulv, så vi klippet bort lappen hvor det sto det var en hund og kaller den heretter for ulv. Hurra :)

Dessuten har jeg fått meg Surface Pro datamaskin! Med ROSA keyboard! Seriøst superkul! Litt liten skjerm i forhold til en vanlig laptop, men har blitt vant til det så det er helt greit. Touchscreen og keyboard man kan ta av. Det beste må være at jeg har norsk keyboard, HURRA! Altså, har ikke de riktige knappene, men det gjør ingenting, trenger ikke dem :)

Woah, ja nei sådet. Tenker neste update blir med babybilder :D Klemklem fra Patsy

Reklamer

About patsyblogg

Takk for at du leser bloggen min, du fremmede fugl! Eller kanskje er du ikke saa fremmed likevel. Uansett, legg igjen en kommentar da :)

One response »

  1. Ja det blir koselig å se din neste post her med babybilder. Jeg gleder meg å bli mormor igjen, klem fra meg til dere. Glad i dåkker <3

    Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: