RSS Feed

Gigantiske seigmenn!

Posted on

Sliter du med sprøyteskrekk? Får du mareritt bare ved tanken på blod? Umulig å sove natta før en legetime? Snur du hodet ditt bort, samtidig som du kniper igjen øynene idet sprøytenåla grusommelig borer seg gjennom huden? Har du prøvd alt men ingenting funker? Er du fortsatt like redd? Frykt ikke lengre kjære venn, jeg har funnet redningen! Bli gravid! Iløpet av 9 mnder vil du bli kvitt denne fryktinngytende skrekken, sprøyter vil være en del av livet ditt og plutselig tar du deg selv i å stirre ned på sprøyta som sakte men sikkert fylles med blod. Du har rett og slett overkommet frykten for sprøyter! Gratulerer! Sprøyter og blod er nå interresant! Jeg garanterer framgang! Enkelte bivirkninger kan (ganske sikkert helt garantert) forekomme, slik som en liten nyfødt baby omtrent rundt samme tidspunkt som sprøyteskrekken blir borte. I tillegg kommer alle de andre plagene man må gjennom som gravid, men man blir iallefall kvitt sprøyteskrekken! Bli gravid idag min venn!

Og ja, mens vi er inne på det, jeg misliker gravide som går gjennom en graviditet uten særlige plager. Jeg misliker dem sterkt. Så sterkt at jeg skulle ønske barndomsfrykten min var reell, slik at jeg kunne ha forhekset på dem en ekkel sydom eller to. (7år gamle meg var helt seriøst livredd for at jeg var født inn i en heksefamilie. Dette krasjet jo helt med teorien 7år gamle meg og min 7år gamle venninne hadde; alle brunøyde er hekser. blåøyde derimot, er kun gode og snille. Men det at det krasjet tenkte jeg ikke over den gangen.) (Forresten.., jeg var også livredd gigantiske seigmenn som 3/4 åring. Nei, jeg hadde ikke da, og ikke senere heller, sett en gigantisk seigmann, men jeg var overbevist om at jeg kunne høre den gigantiske seigmannen trampe opp trappetrinnene til rommet mitt for å ta meg! I de senere år har jeg funnet ut at det jeg egentlig hørte, var mine egne hjerteslag.)

Over til noe hyggeligere, jula har vært helt fantastisk! Jeg har hatt adventskalender hver dag i desember, vi har spist julegrøt med mandel i, vi har kost oss med julemarsipan, og vi har feiret jul på ekte australsk vis; i steiksola! Helt perfekt har det vært! Nyttårsaften var like fin, vi og 14 andre hadde leid to hytter 4 timer unna Melbourne, like ved stranda. Jeg storkosa meg for det meste i bassenget, jeg spilte til og med tennis! Noe jeg angret bittert på resten av dagen, da kroppen min ikke er egnet for fysisk aktivitet for øyeblikket. Heldigvis var det bare å hoppe (trø forsiktig ned trappetrinnene) i bassenget, så forsvant smertene like fort som de oppsto! (Iallefall så lenge jeg befant meg i vannet). Klokken 12 på nyttårsaften var vi alle samlet på piren ved stranda, hvor vi bevitnet et 15 minutters fyrverkerishow! Jeg hadde det supert! Håper alle der hjemme hadde en flott jul og at det nye året bringer dere masse lykke, kjærlighet og sjokolade!

(Forresten, jeg skylder på slemme storesøsken for den der seigmannfrykta!)

Reklamer

About patsyblogg

Takk for at du leser bloggen min, du fremmede fugl! Eller kanskje er du ikke saa fremmed likevel. Uansett, legg igjen en kommentar da :)

One response »

  1. Yvonne Nylander

    :-) Så koselig å lese <3 Fint at både jul å nyttår har vært feiret på både Norsk og Australsk. Ha en fin dag videre <3 Klem fra mams <3

    Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: