RSS Feed

Slik disser Australia ungdommen

Hvordan bli kvitt ungdomsgjenger på uønskede plasser. Her er løsningen. Australia har skjønt det.

Her, som i mange andre land, henger de kuleste av de kule, de tøffeste av de tøffe, og de mest stakkarslige av de stakkarslige rundt omkring på utvalgte steder, og skaper frykt hos oss normale mennesker. (Ja, i tillegg til helt normale ungdommer som og såklart har sine steder. De er bare mindre  synlige og mindre plagsomme.) Så, hva har Australia gjort med dette verdensproblemet spør du kanskje? Noe helt genialt svarer jeg.

På disse stedene hvor ungdom vanligvis henger, det vaere seg utenfor kjøpesentre, bussholdeplasser etc, har det blitt plassert store høytalere som spiller musikk konstant. Og ikke hvilken som helst musikk, men her snakker vi jazz, opera og pianomusikk. Joda, forste gangen jeg opplevde det selv, fant jeg det ustoppelig irriterende, men da Scott fortalte meg hvorfor, lo jeg bare høyt og lenge. Snakk om å bli disset av høyere makter da, jeg ler ennå jeg!

Reklamer

About patsyblogg

Takk for at du leser bloggen min, du fremmede fugl! Eller kanskje er du ikke saa fremmed likevel. Uansett, legg igjen en kommentar da :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: