RSS Feed

‎»The world is a book, and those who don’t travel only read one page»

Tidligere på bloggen har jeg nevt foreleseren min som ser ut som Mr. Burns i The Simpsons… ( Les HER ). Tenkte derfor jeg skulle komme med utfyllende beskrivelser av alle mine forelesere og hjelpelærere. Litt slik som jeg gjorde forrige semester (nesten) ( Les HER ).

Foreleser 1. Store gamle bamsefar (som fyller 50 år i år) … Dette er en klok, klok mann.., det er jeg helt sikker på. Han ser litt småstreng ut. Men av og til glimter han sannelig til med både glimt i øyet og et lite smil på lur. Også ler han sånn bestefar aktig av sine egne vitser.

Foreleser 2. Han jeg tidligere har nevt. Han som liger på Mr. Burns vet dere. Han er så skummelt. På en freaky tegneserie aktig måte. Også har han litt sånn homofile fakter. Ikke spør: «Jaha, hva i svarte er homofile fakter?» For dere vet.. Den der berykta homohånda for eksempel. Også kaster han sånn lett på skallen sin av og til. Man må jo få lov til å lure. Av og til kommer han også med små grufulle latterutbrudd. Mens han smiler lurt og gnir seg i hendene.

Foreleser 3. Hun der operasangerinnen. Som ikke egentlig er en operasangerinne altså. Hun bare minner om en. Stor og rund og en liten ball med krøllete hår på toppen av hodet. Leser notatene sine rett frem, holder seg kun til det som allerede står skrevet svart på hvitt på Powerpoint presentasjonen, og av og til setter hun øynene sine i deg og stirrer. Lenge. Til det blit ukomfortabelt.

Lab-lærer 1. Det er hun der typisk austalske. Hun som hører hva du sier, men som velger å ikke bry seg. Eller misforstår. Med vilje. Eller som rett og slett kun ser dumt på deg selv om det du nettopp sa var hentet rett ut ifra pensum. Dette skjer såklart ikke om du smisker. Om du smiler sukkersøtt og spiller dum som en treåring, søt som en valp. Da smiler hun tilbake og sier bra jobba. Selv om svaret er feil. Jeg blir forvirra.

Lab-lærer 2. Den indiske damen som tror du dreier livet ditt rundt kun ett fag. Hennes! Hun som gir minuspoeng til gruppa di som du er syk, og hun som har forskjellige regler hver uke. Ja, om du er så heldig at du forstår hva hun sier da. Aksenten hennes henger veldig i, særlig om hun blir sinna. Hun forventer 210% deltakelse hver uke, ellers er det på trynet ut og stryk i boka. Vi har jo tross alt kun ett fag. Tror hun. (Jeg sendte henne faktisk en smiske mail forrige uke, og denne uka her var hun kjempehyggelig mot både meg og gruppa mi! Kanskje det er tingen å gjøre til dem alle?)

Hjelpe-lærer 1. Søte, unge damen som alltid kommer for sent. Og som alltid. Alltid. Spiser på noe. Et eple. Eller nøtter. Hun er jo så sunn vet dere. Hun som favorittiserer og later som om hun forstår problemet ditt om du tar det opp med henne. Noe hun dog ikke gjør. Men hun er veldig søt og snill da. Og er den eneste læreren som faktisk bruker navn. Men hun er også så veldig australsk, og australske hunkjønn er som oftest ikke på min bølgelengde.

Hjelpe-lærer 2. Hun som er så lita og tynn og fra Asia en plass. Kommer sjeldent med opplysninger selv, men gjør alt hun sier om til spørsmål. Kaller alle darling, men ikke sku hunden på hårene! Du er kun en liten ubetydelig student som happends to be hennes og hennes 100 barns inntektskilde! Og nåde deg om du ikke gjør leksene dine!

Reklamer

About patsyblogg

Takk for at du leser bloggen min, du fremmede fugl! Eller kanskje er du ikke saa fremmed likevel. Uansett, legg igjen en kommentar da :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: