RSS Feed

Happy New Year Bro!

Posted on

This blogpost is in Norwegian :) Just because Im too excited to write in english. New Year was spent on a festival at Philip Island in Australia, and it was HEAPS fun! Check out the photos in the bottom of this post!

Wow.

Nyttårsaften var helt fantastisk! Jeg og Scott dro fra Flemington (hvor Scott bor), morgenen den 29ende desember. Et par timer senere var vi ankommet Philip Island, og Pyramid Rock Festival. Teltet ble satt opp og vi møtte våre naboer for de neste dagene. På den ene siden hadde vi en gjeng Australienere (næh, seriøst? Jah, seriøst!). De viste seg å være svært underholdende, PLUSS at de hadde SKYGGE! Temperaturen varierte mellom 20 og 35 grader, så skygge var helt fantastisk! På den andre siden hadde vi flotte Grace + venner. Grace møtte jeg først i Amsterdam, da hun var med på Pubcrawlen et par gangen :)

Festivalen var super, de hadde masse god mat, og musikken var helt fantastisk! Var særlig stas da vi sto framst mens det svenske bandet Shout Out Louds spilte! Jeg hadde på forhånd lært gjengen å si «Jag elskar dig!» og «Jättebra Sverige!», så det ble ropt ut mellom hver sang. Morsomt.

Onsdagen var uten konserter, så istedetfor musikk, viste de film på storskjerm. Det var herlig! Vi lå på magen og så på Scott Pilgrim VS the world. Kjempedigg!

Minuttene før og etter midnatt på nyttårsaften, ble tilbringt foran scenen. Det var nedtelling på storskjerm og bandet N.E.R.D. spilte bra musikk. Det var helt fantastisk, og tar jeg ikke helt feil, så var det et par raketter også gitt.

Sjekk ut Little Red, Gyroscope, Jebediah, Miami Horror og Black and White. Bra band!

Dag 2, tok jeg og Scott bussen inn til sentrum. Skikkelig koselig strandsentrum med en heeeerlig strand! Vannet var skikkelig deilig og det var herlig å ta en svømmetur etter gårsdagens eventyr! Forfriskende!

Selve festivalområdet lå helt ved sjøen, det eneste som skilte oss fra å ta en dukkert var en stor klippe. Så det var desverre ikke mulig med nattbading, kanskje like så greit, med tanke på fulle mennesker. Det var iallefall kjempefint, og ganske rart å tenke på at på andre siden av det store havet, lå antarktisk! WOW.

Nå sitter jeg i sofaen hos min gode vert Scott, vi slapper totalt av med hver vår laptop, for imorgen starter neste eventyr!

Vi må stå opp rundt 04.00 am, for å ta et fly til Sydney. Der møter vi TJ, Morten og Helene + Mick og Krystal, 2 Australienere vi også møtte i Praha sammen med Scott. Vi blir i Sydney omtrent 2 dager, før vi leier en van og kjører nordover! Awesome!

Pst: Jeg er solbrent!

Reklamer

About patsyblogg

Takk for at du leser bloggen min, du fremmede fugl! Eller kanskje er du ikke saa fremmed likevel. Uansett, legg igjen en kommentar da :)

One response »

  1. Yvonne Nylander

    Kos dæ Patricia <3 det e så artig vettu å følge med på det du gjør der langt borte fra Norge <3 Fortsett med dine oppdateringer <3 pia <3 mi <3 gla i dæ <3 klæm fra mams <3

    Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: