RSS Feed

Surprise!

Posted on

Tenk deg det å våkne tidlig tidlig en morgen. Av at to venner banker på ruta di. De forteller at du skal ta et fly. Til en annen by. Slutt å tøyse sier du. «Jeg skal på jobb snart». Du fatter ikke helt hva de driver med. «Foreldrene dine vet om det!» sier dem. «Hæh?» svarer du. «Ja! Og sjefen din og!» Iløpet av de neste to timene har du fått pakket det viktigste, sagt hadet til foreldrene dine og sitter nå på et fly ut av byen. Wow.

Dette skjedde med Helene. Hun våknet i Mo i Rana, trodde hun skulle på jobb, men endte opp i Trondheim. Alt takket være Mortens kreativitet. Morten er super. Det er Helene også. Jeg, Tine, Line og Morten møtte opp på flyplassen da flyet hennes landa. Det var ganske koselig! Dette har vi visst om i flere uker, uten å kunne fortelle det til Helene. Godt jobba!

Det er herlig å bli overasket! Det er om mulig, enda mer herlig å overaske! Om et par dager er det noen andre som får gjennomgå. Kanskje er det deg? Mest sannsynlig ikke, men aldri si aldri! Tror det skal bli min nye hobby. Det er jo så gøy når de finner ut av det!

Surprise! Morten organised a surprise visit to Trondheim for Helene! She didnt knew anything about it until the same morning, when two friends of her woke her up and asked her to pack her stuff! Me, Line, Tine and Morten met her in the airport, and it was so fun! Its fun to be surprised, but its even more fun to surprise! Maybe you are next?

Reklamer

About patsyblogg

Takk for at du leser bloggen min, du fremmede fugl! Eller kanskje er du ikke saa fremmed likevel. Uansett, legg igjen en kommentar da :)

One response »

  1. Ååååååh! D va den bæste dagen i mitt liiiiv! Får tåra i øyan av å læs d hær! <3 Dåkk e awesome!!!! <3 <3

    Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: