RSS Feed

«I know about a really cool place! U have a flashlight?»

Posted on

Da. Da har jeg vært på tur. Praha. En fin by. Flotte gamle hus, smale koselige gater og veldig billig øl. I like. Allerede første kveld var vi med på Bar Crawl. Betalte 400 Korunas for en hel kveld. (500 korunas tilsvarer 150 NOK) De første 90 minuttene fikk vi til og med gratis drikke. Så mye vi ville. Etter første kveld fikk vi halv pris de resterende kveldene. Så ja. Vi dro såklart tilbake hver kveld. 60 NOK for en helkveld. Ikke værst. God stemning å drikke på en BagelShop! Fantastisk. På disse kveldene møtte vi alltid nye mennsker. Fra rundt omrking overalt hele verden. Tyskland. Finland. Irland. England. Israel. Australia. Canada. USA. Mange nye venner med andre ord. Enkelte holder allerede på å planlegge Norgestur. Det er ganske fett. Dessuten lærte vi oss et nytt spill. Eller vi og vi. Gutta gjorde iallefall det. Vi jentene bare heia på. Beerpong. Dette var vist et ganske poplært spill mange andre steder i verden, så gutta fikk virkelig kjørt seg. Men de ble da ganske gode tilslutt. Congratz.

Dessuten. Kjørte vi Gokart. Vi måtte ta buss og taxi til et sted litt unna selve sentrum. Dess lengre vi kom, dess dårligere ble veien og bygningene. Men da vi kom fram, glemte vi alt vi hadde hørt om skumle menn som skjærer ut nyrene dine for å slege dem videre. Foran oss hadde vi nemlig et kjempestort gokart senter, vi var ikke sene med å hive på oss en hjelm og sette klampen i bånn. Jeg vil skryte litt av meg selv, og påstå det. At jeg kjørte bedre enn jeg hadde forventet. Jeg var faktisk ganske flink. Da vi skulle tilbake, ble ting litt værre. Vi fant ikke bussholdeplassen, sola hadde gått ned, og gærne rabieshunder bjeffa og knurret bak hvert et gjerde vi passerte. Ikke var det fortau heller. Og en periode gikk vi gjennom en liten skog, der var det spritflasker overelt. Creepy. Tilslutt trodde vi at vi hadde funnet en bussholdeplass, og stilte oss opp. Etter 10-15 minutter kom bussen. Men den kjørte forbi. Yay. Vi fortsatte å gå til vi kom til et vertshus. Der inne kunne de ikke engelsk for fem flate øre, men med litt gode sosiale antenner fra Morten fikk vi tegnet opp et kart på en liten lapp, og et lite pek om hvilken retning. Det gikk bra tilslutt. Det var skummelt, men verdt det.

En annen dag tok vi toget til Kutna Hora. En koselig liten landsby. Her hadde de også et kappel dekorert med menneskeknokler. Fra over 40.000 menneskeskjelett. Laget av en halvblind gammel munk for mange år siden. Kult. Fascinerende.

Flott tur. Flott gjeng. Jeg vil tilbake.

Reklamer

About patsyblogg

Takk for at du leser bloggen min, du fremmede fugl! Eller kanskje er du ikke saa fremmed likevel. Uansett, legg igjen en kommentar da :)

2 responses »

  1. Wow, virker som en herlig tur da, til tross for rabiesbefengte bikkjer og creepy skoger :P

    Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: