RSS Feed

Gjesteinnlegg; takk Are og Adi

Jeg fikk mange reaksjoner på mitt forrige innlegg, både på skolen, på msn, på facebook, som kommentarer og i kollektivet. Mine flotte klassekamerater Are (en lett blanding av bilkar og rånekar) og Adi (en tung blanding av sportskar og geekskar, pluss at han er bosnisk, en helt egen gruppe) tok derfor på seg ansvaret og skrev en lignende tekst om jenter. Jeg lovte da å legge det ut på bloggen, so here we go!

 • Partyjenta:
  Hun er blond, metaforisk blond. Sier aldri nei til et party. Som regel ikledd pushup bh og skjørt. Hører på techno og liker Petter Pilgård typen.
  Positivt: Sier aldri nei, og som regel pen. Er som regel med på alt så lenge det ikke gjør vondt.
  Negativt: Er ikke skarpeste skjeen i skuffen, og sannsynligvis rører du i grøten til kompisen din. Mulighet for kjønnsykdommer.
 • Nerdejenta:
  Hun er stille og virker alltid konsentrert i klassen. Skyr som regel alkohol, men tar helt av når hun først drikker. Sitter som regel på første rad i klasserommet.
  Positivt: Trivelig og lett å føre en samtale med.
  Negativt: Lite sosial, vanskelig å overtale til å bli med på ting. Ofte lite attraktiv.
 • Guttejenta:
  De er sosiale. Har sterke meninger om ting de ikke har greie på. Sier ikke nei til en fotballkamp og en pils. Har sansen for andre jenter (gjerne partyjenta).
  Positivt: Morsom, prater gjerne om jenter og sexuelle stillinger.
  Negativt: Konservativt kledd, agressivt temperament. Og kan desverre ha en del uønsket skjeggvekst.
 • Feministen:
  Vanskelig å diskutere med, de divierer ofte samtalen til noe om feminisme. Er trangsynte og har vanskelig for å finne sitt rette element ( les: kjøkkenbenken). Ofte sint, spesiell på menn.
  Positivt: Er ikke redd for å si sin mening.
  Negativt: Lite attraktiv og liker ikke sex (henger som regel på Metro).
 • Kunstneriske jenta:
  Er 99.99% sjanse for å finne på svartlamoen. Sykler på 70-talls DBS. Kledd i blomstrede kjoler, har dreadlocks og som regel en liten rev på innerlomma. Hører gjerne på musikk Kaisers Orchestra og driver med alternativ dans på fritiden.
  Positivt: Har ikke tv, og har god tid til å være sosial.
  Negativt: Dårlig personlig hygiene. Ingen respekt for autoriteter. En trussel mot demokratiet. Anarkistiske tendenser. Ikke særlig pen og foretrekker sado sex. Spiller også POG og brettspill generelt. Og har klinkekule samling.
 • Sportsjenta: Følger med på sport, fotball, ski etc. Driver også med sport selv. Er godt informert om diverse kamper og eventer. God form og leken.
  Positivt: Ofte velformet kropp med spesiell snerten bakende. Veldig sosial. Kan som regel fortelle deg om gårsdagens kamp. Negativt: Er ikke ivrig på alkoholen. Kan heie på Liverpool eller Chelsea.
 • Den eksotiske jenta: Glamorøs med gyllen hudfarge. Som regel er de glamour-modeller. Er ikke redd for å vise hud. Opptatt av klesmerker.
  Positivt: Lukter spennende. Er veldig god i senga.
  Negativt: Kan være gift med ukjent fetter som vil rive hodet av deg.
 • Drømmejenta: Morsom, pen og intellektuell. Er sosial og nyter alkohol i kontrollerte former. Går kledd i sexy klær. Flink til å lage mat. Må også like å geeke av og til.
  Postivt: Liker filmer/tv serier: * Big Bang Theory, Ace Ventura 1 og 2, Dum og Dummere, One night at the Roxbury, Pitch Black, Star Wars. Velformet kropp og spontan sex.
 • Dramaqueenjenta: Er overfølsom. Skal alltid være i senter, og midten av samtalemnet. Klikker ofte uten at du vet hvorfor. Positivt: Som regel vill i senga.
  Negativt: Sier seg selv.
 • Syforeningsjenta: Sitter som regel på venstre flanke i klasserommet. Sladrer om alt fra gutters hårfrisyre til svelging av sperm. Rykter er som dop for denne jenta. Er ikke særlig sosial, men veldig interresert i helgens hendelser.
  Positivt: Noen av disse svelger. Du får med deg all info om andre.
  Negativt: Latteren er forferdelig. Spredning av falske rykter. Ofte konservativ i senga.

Eventuelle spørsmål og klager, kan med rette kommenteres i kommentarfeltet, og jeg vil da bringe det videre til forfatterne av dette. Jeg lurer litt på hvor de mener jeg hører inn under, men de ville ikke svare. Jeg vet ikke helt hva jeg synes om det.

Tusen hjertlig takk Are og Adi.
 

Reklamer

About patsyblogg

Takk for at du leser bloggen min, du fremmede fugl! Eller kanskje er du ikke saa fremmed likevel. Uansett, legg igjen en kommentar da :)

4 responses »

 1. Hadde ikke problemer what so ever med å plassere både meg og deg ;-) – et par punkter her og der, såklar.

  Svar
 2. Hahaha, syforeningsjenta xD den va ny sia sist eg læst di hær :P

  Svar
  • Haha Helene.. ;-) Føler du deg truffet? :-P jeg vil bare igjen minne om at dette er Are og Adi sin tekst, not mine.. ;-)

   Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: