RSS Feed

Are you persecuting me for any good reasons?

Åhåj!

Jeg overlevde 5 dager i Irland, jeg er sikker på at «the leprechauns» hjalp meg. Søtere skapninger finnes ikke. De var overalt! Vel, turen var ubeskrivelig! Kremen av 3PB4A, de beste folka å dra på tur med, uten tvil! Vi har opplevd ganske mye, noe trenger vi ikke snakke om (fordi det var så sinnsykt kult, at vi ikke vil dele det med noen!), og andre ting kommer jeg til å prate om i flere uker! Som for eksempel Beer-Fest! Stort telt med 1liters øl-krus, masse mennesker, og stort dansegulv! «Ziggyzaggi Ziggyzaggi Hoj Hoj Hoj!». Og hvordan man på riktig måte tapper Guinnes-øl. Tro meg, det kommer jeg iallefall aldri til å glemme. Guinnes er herved kåret til mitt yndlingsøl. Ikke engang Dahls topper det. Sorry trønder-fans, men stikk innom Guinnes bryggeriet og du blir hekta. Men såklart, møter man på udugelige bartendere som ikke engang veit hvordan man må tappe Guinnes for å få riktig blanding karbon og hydrogen…, da skjønner jo jeg også at man ikke kan forvente å like det… (haha..) Da er det bare å tilkalle Guinnes-ekspert Patsy, så skal jeg gi et lite minikurs.. ;-) (*fniz*).

Nei, Dublin var en fantastisk sjarmerende by. Jeg likte meg godt der, forresten, den eneste dagligvarekjeden de har er Spar! Det var litt kult, og måtte såklart kommenteres av meg og Kristine. Til butikkmannen sa vi: «Did you know that we have Spar in Norway as well?» Butikkmannen: «Ehm… no…?» – «Well, we do! And do you know what it means?» Butikkmann: «Ehm….» -«It means Spare!» (utalt på engelsk måte). Butikkmannen: «Okey….» Daniel skyter inn: «Eh.. Save mener dere vel…?» Ja, akkurat ja! I midtbyen hadde de også en stor kirke, som var omgjort til bar og resturant, det var utrolit fascinerende, orgel og altertavler, samt annet kirkelig interiør var fortsatt der, men midt i kirkeskipet var det installert en diger bar, og oppe på sidene kunne man sitte og nyte en bedre middag, noe vi benyttet oss av. Hostellet vi bodde på het Jacobs Inn, og var minst like sjarmerende som resten av byen. De hadde temakvelder, forskjellige kurs og et flott fellesrom som vi benyttet oss av. Herlig!

 Trykk på bildene for større versjon.

 

Over til noe annet, jeg skal flytte snart! Happyness! Flytter til et kollektiv på Lerkendal, det blir litt skummelt, men heldigvis er Johannes en av kollektiverne, så da kan han passe på meg de første dagene.

Skal prøve å komme sterkere tilbake med denne blogginga, men til neste gang så sier jeg bare som jeg alltid sier: «Æ vil ha pøls!»

About patsyblogg

Takk for at du leser bloggen min, du fremmede fugl! Eller kanskje er du ikke saa fremmed likevel. Uansett, legg igjen en kommentar da :)

4 responses »

 1. Fantastisk! Er misunnelig som fy! Dublin ruler!! :P
  No er ej akkurat komt igjen frå skule (partei på skulen) så skal komme meg i seng snart:P Ej gløymte i grunn det ej skulle seie, men..

  Natta:) Smask&dask!

  Svar
 2. Så bra du likte Dublin da. Har vært der to ganger tidligere selv og elsker utelivet der.

  Svar
 3. okey det blir fette bra. ja. faen æ skulle legge mæ før tolv idag. klokka e jo ikje blitt tolv enda. det e jo allerede imorra. loggi sæ. hahaha. okey, du skriv ikje det vi sie nu, dag?! loggi. hahaa. det her e fette mæ nedsig sjø. itj. loggi er ordet ass. det e bra, dag. ka betyr loggi? det er kallenavnet til johan. hæ? loggi ja. Hva betyr det? vet ikke, det passer til alt! Oi, nå skal du opp å danse, patsy! Det her ska sikkert være morsomt… det e kult, syns æ som hette for johan. Henning; ska vi brøsje titsa? vi har snakka om det i en halvtime. ja. det kommer jo sikkert til å skje. fyttehælsikken. trokke dag fikk med seg alt det, johan. for å si det sånn. men det er bare for å si det sånn. Det her e dag sin type humor, fette mæ.

  Svar
  • Haha, gøy underholdning når man ikke har så mye annet å underholde seg selv med… :-P

   Sitter og funderer på om jeg skal legge inn et blogginnlegg tilegnet dere NÅ, eller om jeg skal vente til etter dere har dratt, slik at jeg kan kjenne følelsen av å savne dere først… :-P

   Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: