RSS Feed

Sjømonsteret

Posted on

Tullerusk, jeg veit du har lest bloggen min iallefall en gang! Hihi…

«En forholdsvis tidlig lørdags morgen, ble Patricia vekt av at hennes beste venn sto utenfor soveromsvinduet og banket på. «Skal du være med eller?» ropte han. Det tok et sekund eller to før Patricia forstod hva han mente… «Ånei! Vi skal jo på kanotur idag! Og jeg har sovnet av!» tenkte hun, før hun svarte Kenneth med: «Shitt! Vent på meg da! Jeg kommer om 10 minutter!» Hun hoppet i klærne, tok en kjapp tur innom badet og rasket med seg flisgenseren sin, «Igår var det jo tross alt ganske kjølig, kjipt å fryse når man er på kanotur!»

Vel inne i bila, og på god vei mot neste person som skulle bli henta, oppdaget Patricia at det var jo sommervær ute.. Kjole og korte sommerbukser var klær som gikk igjen ute på fortauet, og selv satt hun inne i bila med jeans og flisjakke. «Typisk..» tenkte hun før hun bretta opp dongeribuksa til knèet, for så å oppdage at hun også hadde glemt å barbere leggene… Til tross for dette var hun positiv til dagens utfart, og stemninga var på topp i bila, der de to bestevennene satt og småpratet og lo av alt og ingenting. Etter å ha plukket opp Patricia’s gamle klassevenninne Hèlen, dro de for å møte kjæresteparet som hadde kanoen de skulle ut med.

Da alle hadde samlet seg etter den snare butikketuren gikk veien videre til Melhus, nærmere bestemt Grønnnesset.  På vei ut dit, var det atter igjen god stemning, i begge de to bilene som ble kjørt, høy sommermusikk ble spilt, og sultne pølsemager romlet bare ved tanken på at de skulle grille etterpå. Dette var en dag de alle hadde gleda seg til, kanotur!

Vel fremme på Grønnnesset fikk Patricia og hennes to venner se kanoen kjæresteparet Julie og Anders hadde med seg.  Det var denne du skulle dele på å padle i, og alle tre kjever gapte stort da Anders åpnet bakluka. Der lå det en grønn gummiklump og masse jernstenger.. «Er DETTE kanoen?» utbrøt de tre vennene nesten i kor. Etter litt overtalelse fra både Julie og Anders, godtok dem etterhvert kanoen som den var, og ned til strandkanten bar det.

Kanoen ble raskt satt sammen, og mens de tre jentene tok første padletur sto guttene igjen i strandkanten og fyrte opp grillen. Jentene forstod raskt at det å kjøre kano ikke var deres sterke side. Kraftulle ytringer om hvem som skulle gjøre hva og hva som ikke skulle bli gjort av hvem, kom både fra baksetet, forsetet og fra Patricia som satt i midten. Til tross for at hun egentlig ikke hadde noen åre og egentlig ikke trengte bry seg så kraftig, var hun en av de tre som kanskje hadde mest meninger. Da Hèlen da ga åra til Patricia, men kanopadlina likevel ikke ble bedre, bestemte de seg for å padle til land igjen. Der varbåde grillmat ferdig og pledd lagt utover, så det var bare for jentene å sette seg ned. Etter litt pølsespising, mer kanopadling, litt kortspilling, melonspising og latter, var det tid for bading. De to guttene gjorde seg klare for å hoppe ut fra brygga, sto der lenge og diskuterte med seg selv om de virkelig var tøffe nok. I mellomtiden hadde Julie vasset uti og dukket under både en og to ganger.Da guttene oppdaget det, tok de endelig til mot og stupte uti. Hèlen og Patricia satt igjen på brygga lèende, halveis fordi de hadde fått det på film, og halveis fordi Julie pent beviste at jenter kan være tøffere enn gutter. Både Kenneth og Anders var meget raske opp igjen, helt til det kom ei lita jente på 10 år og jagde dem ut igjen. «Rekk opp hånda dem som vil at de to der skal hoppe uti igjen!» sa jenta. Hèlen, Patricia og Julie var alle raske med å rekke opp hånda, og dermed hadde ikke Kenneth og Anders annet valg enn å stupe uti igjen.

Plutselig kom det en svær dinosuar opp fra vannet og gapte over Kenneth. Ingen fikk helt med seg hva som hadde skjedd før dinosauren atter en gang kom opp fra vannflaten og spyttet ut restene. Et høyt hyl kunne høres over hele Melhus og Hèlen besvimte så lang hun var…»

IMG_7192

? :) Fant ut at historien egentlig var ganske kjedelig, så vi avslutter der vi..! Var iallefall en veldig fin tur, med de søteste vennene i hele Trondheim! Håper det kan gjentas! Kano er jo så gøy!

I natt var det forresten ingen skyer på himmelen…

– Patsy

Reklamer

About patsyblogg

Takk for at du leser bloggen min, du fremmede fugl! Eller kanskje er du ikke saa fremmed likevel. Uansett, legg igjen en kommentar da :)

One response »

  1. SV: Tusen takk :o) Har du testet scrapblog selv da?

    Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: