RSS Feed

Konfirmantrus

Posted on

‘Ælå

Leir er herlig. Sånn er det bare med den saken. Flotte konfirmanter og en fin ledergjeng gjorde så absolutt susen! Sliten imorrest, men det får være. Det er så absolutt verd det! Underholdningskveldene tok kaka, for ikke å snakke om prester med humor ;) Håper vi får se flere av konfirmantene som ungdomsledere etterhvert! Var mange ungdommer som rørte noe inne meg, for en utrolig herlig gjeng! Kan bare ikke sies nok! Dette året, som jeg har jobbet med over 80 konfirmanter har bare vært helt fantastisk! Ungdommer gjør meg så glad, kan ikke stoppe å smile når jeg er med dem! :) (Og som en sa en gang; «Du smiler hele tida du Patsy!») Åjada, særlig når jeg er med konfirmantkidsa mine! *sukk* :) Og ja, tilstedeværelsen av Gud, var så absolutt på leiren. Det merktes godt!

Nå er jeg iallefall hjemme,det er godt. Godt å komme tilbake til kjæresten. Jeg er utrolig trøtt, og det eneste som står i hodet mitt nå er konfirmanter, så selv om jeg tenkte å skrive om litt av hvert nå, får jeg det bare ikke til. Jeg er i konfirmantrus ennå, kanskje til helga, har det gådd over ;)

So long!

Reklamer

About patsyblogg

Takk for at du leser bloggen min, du fremmede fugl! Eller kanskje er du ikke saa fremmed likevel. Uansett, legg igjen en kommentar da :)

6 responses »

  1. Koselig å lese om hvor bra du har hatt det!:)

    Svar
  2. Så bra :) Sånn skal det være!

    Svar
  3. Så morsomt det høres ut :) Kan tenke meg at det er en fin opplevelse å få delta i det fellesskapet!

    Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: